start spectaculos la red bull romaniacs 2023. prologul. billy bolt revine pe podium. galerie foto

Red Bull Romaniacs Sibiu 2023 a avut un start spectaculos, Billy Bolt dominând prologul. Bolt a reușit să se claseze pe primul loc, depășind liderul Campionatului Mondial de Hard Enduro, Mani Lettenbichler, în timp ce spaniolul Alfredo Gómez a completat podiumul la Gold.

Ziua a început devreme, cu piloții Silver primii la probele pe traseul distrugător al Prologului pe Bulevardul Corneliu Coposu din Sibiu. Riderii din toate categoriile au dat o tură pentru a stabili ordinea de start pentru prima zi, cu cei mai rapizi din categoriile Gold, Silver și Bronze avansând la cursa finală de după-amiază în fața unei mulțimi de fani.

Billy Bolt a stabilit cel mai bun timp în calificări, urmat de Marc Riba, Mani Lettenbichler, Alfredo Gómez și Mitch Brightmore. În cursa principală, Bolt a condus spectacolul cu Letti pe urmele sale. Billy l-a lăsat pe Mani să treacă în turul al treilea, dar un tur mai târziu, Billy era din nou în frunte și părea de neînvins. În cele din urmă, a fost primul care a văzut steagul cu pătrate după 10 tururi, cu 20 de secunde înainte de Lettenbichler, care la rândul său a terminat cu 25 de secunde înainte de Alfredo Gómez.

“Forma fizică nu este unde ar trebui să fie, dar sunt fericit să iau victoria. Această săptămână va fi grea pentru mine, așa că voiam să încep cu cel mai bun rezultat pentru că fiecare punct pentru campionat contează. Mani este într-o poziție foarte puternică și să-i iau puncte în cursa principală va fi greu. Este important să le iau puncte celorlalți piloți” a declarat Billy Bolt presei.

Rezultatele prologului nu sunt sfârșitul lumii, dar fac diferența. Fiecare pilot de la Mani în jos primește timp adăugat de la început: 20 de secunde pentru fiecare pilot, astfel încât Mario Román, care a fost pe locul 10, de exemplu, este deja la două minute de Bolt.

Rezultatele Prologului le găsiți pe redbulromaniacs.com.

Mai jos urmăriți o galerie foto cu câteva dintre momentele prologului surprinse de Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu