sibianul victor cornea, calificare în sferturile de finală la turneul de la hamburg

Tensimenul sibian Victor Cornea a reușit una din cele mai importante victorii din carieră, reușind să se califice în sferturile de finală ale probei de dublu ale turneului ATP 500 de la Hamburg (Germania).

Perechea româno-sârbă Victor Vlad Cornea/Nikola Cacic s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Hamburg, după ce a învins marți seara cuplul bolivian Boris Arias/Federico Zeballos, cu 7-6 (7/5), 6-3. Turneul de la Hamburg este dotat cu premii totale de 1.831.515 euro.

Cornea a obținut astfel la prima sa victorie la un turneu ATP 500. Sibianul și partenreul său şi-au asigurat un cec de 15.180 de euro şi 90 de puncte ATP la dublu.

În sferturile de finală, cuplul româno-sârb va juca împotriva perechii sud-americane Hugo Dellien (Bolivia)/Guido Pella (Argentina), care s-a impus în faţa principalilor favoriţi, Lloyd Glasspool (Marea Britanie)/Harri Heliovaara (Finlanda).

Andreea Bălan i-a purtat noroc

Victor Cornea a fost susținut din tribune de iubita sa, Andreea Bălan, cântăreața aflându-se și ea la Hamburg.  Pentru a sărbători succesul din teren de la ATP 500, Victor Cornea a ieșit în oraș, alături de cântăreața Andreea Bălan. Cei doi au petrecut clipe romantice împreună la un restaurant. „M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția. Disciplina este  foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc”, a mărturisit recent artista.

Ultima oră

Comentariul meu