primăria sibiu îi premiază pe elevii de zece la evaluarea națională cu câte 2.000 de lei

Cei cinci elevi care au obținut media zece la Evaluarea Națională vor fi premiați de Primăria Sibiu. Dorca Răzvan Andrei, Ciobănuc Alexia Mihaela, Teleșpan Andreea Luiza, Anastase Paul Luca și Roșu Ilinca Ioana vor primi din partea municipalității câte 2.000 de lei de fiecare pentru rezultatele obținute la examen. 

Elevii de zece ai Sibiului vor primi premii în bani din partea primăriei, potrivit unui proiect de hotărâre ce urmează să fie votat de consilierii locali în ședința de joi. 

Este vorba despre cei cinci elevi de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” și Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu, care au luat zece curat la Evaluarea Națională. 

Citește și: Alexia, Andreea, Luca și Răzvan sunt cei patru elevi de zece la Evaluarea Națională – Tinerii din Sibiu merg la liceu la „Lazăr”

Citește și: Zece pe linie după contestații la Evaluarea Națională pentru Ilinca, elevă la „Goga” – „Am plâns de fericire”

Fiecare elev va fi premiat cu 2.000 de lei. „Sumele de bani vor fi alocate de la bugetul local, sub formă de granturi, unităților de învățământ preuniversitar de stat cu rezultate deosebite în domeniul performanțelor școlare după cum urmează: Școala Gimnazială Nicolae Iorga Sibiu – 2.000 lei, Colegiul Național Gheorghe Lazăr Sibiu – 6.000 lei, Colegiul Național Octavian Goga Sibiu – 2.000 lei”, ser arată în raportul de specialitate privind aprobarea alocării sumelor. 

Ultima oră

Comentariul meu