amendă drastică de la dsv pentru pensiunea din avrig în care au fost cazați copiii ajunși intoxicați la spital
Sursa foto: Booking.ro

După ce mai mulți copii veniți în vacanță la Avrig au făcut toxiinfecție alimentară, DSVSA Sibiu a realizat controale amănunțite la pensiunea unde elevii au fost cazați. Astfel, au descoperit mai multe nereguli.

În urma suspiciunii privind apariția unui episod de toxiinfecție alimentară, la un grup de copii cazați la o pensiune din Avrig, inspectorii DSVSA Sibiu au făcut miercuri mai multe controale.

„Cu ocazia controlului, au constatat deficiente privind identificarea, etichetarea si depozitarea produselor alimentare. De asemenea, s-au constatat abateri de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor cu privire la trasabilitatea alimentelor, precum și la testarea calității produselor alimentare destinate punerii pe piață”, potrivit reprezentanților DSVSA Sibiu.

Citește și: Supoziție bizară în cazul copiilor intoxicați la ștrandul din Avrig. Patronul locației spune că ”au luat virusul de la mare”

In urma neregulilor constatate, pensiunea din Avrig a fost sancționată contravențional cu 20.000 lei și a primit doua avertismente. „Inspectorii DSVSA SIBIU sunt în permanentă legătură cu factorii responsabili din cadrul Direcției de Sănătate Publică Sibiu, în vederea elucidării cauzelor care au declanșat incidentul alimentar. Vom reveni în măsura intrării în posesie a informațiilor ulterioare cu privire la acest caz”, transmite DSVSA Sibiu.

Citește și: Update Peste douăzeci de copii intoxicați la un ștrand din Avrig si duși la spital de urgență

 

Ultima oră

Comentariul meu