stelian este tânărul care a murit strivit în cabina de tir pe autostradă la sibiu
Sursa foto dreapta: Facebook/Profil Public

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc, marți dimineața, pe autostrada A1, între municipiul Sibiu și Săliște. Două TIR-uri au intrat în coliziune, iar în urma impactului unul dintre șoferi a decedat. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Urziceni, județul Ialomița, care lucra pentru firma de curierat Fan Courier. 

VEZI IMAGINI DE LA ACCIDENT AICI

Accidentul a avut loc în jurul orei 06:00, pe autostrada A1, la kilometrul 268, pe sensul de mers Sibiu – Sebeș. Două TIR-uri, aparținând unor firme de curierat, au intrat în coliziune. Impactul a fost fatal pentru unul dintre șoferi, care a murit strivit în cabina camionului. Celălalt conducător auto, în vârstă de 40 de ani, din județul Cluj, nu a fost rănit. 

Cine este șoferul decedat 

Șoferul decedat în accidentul de pe autostradă se numește Stelian. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, era din Urziceni, județul Ialomița. În luna septembrie 2021, el a dobândit permisul de conducere pentru categoria C+E, iar în prezent lucra pentru firma de curierat Fan Courier. În dimineața accidentului, el se afla la volanul unui camion ce aparține companiei respective și se îndrepta către Sebeș. 

Stelian a plecat în ultima lui cursă și a lăsat în urmă o familie iubitoare. În luna aprilie a acestui an, el se căsătorea cu femeia care avea să-i dăruiască un copil. Toți cei care l-au cunoscut îl plâng astăzi, fiind șocați la aflarea veștii dureroase că s-a stins. „Dumnezeu să aibă grijă de tine! Prea devreme ai plecat”, „Dumnezeu să te ierte, prieten drag”, „Doamne, ai șocat o lume întreagă! Copile, nu-i adevărat, nu pot să-mi revin deloc, nu pot sa cred așa ceva. Dumnezeu să te ierte”, „Păcat de tinerețea lui, de sufletul lui bun. Îl cunoșteam, caracter de aur! Condoleanțe familiei!”, „Nu pot să cred asta… Nu vreau să cred. Mi-ai fost și vei rămâne frate o viață întreagă. Nu te vom uita! Drum lin spre îngeri”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise pe rețelele de socializare. 

Ultima oră

Comentariul meu