s-au pus în vânzare biletele pentru meciul fc hermannstadt - uta arad

FC Hermannstadt a pus la vânzare online biletele pentru jocul de sâmbătă, 29 iulie, de la ora 18.30, de pe noua arenă din Sibiu, cu UTA. 

În etapa a treia a Superligii, FC Hermannnstadt va juca la Sibiu cu UTA, meciul fiind programat sâmbătă, 29 iulie, de la ora 18.30.

Biletele se vând de marți online pe siteul www.bilete.ro. Prețul tichetelor de acces la partida FC Hermannstadt – UTA este diferențiat în funcție de zonă, după cum urmează: Tribuna 1 – lei, Tribuna 2 – 40 lei, Peluza Nord – 20 lei. Sunt disponibile și bilete Family Zone, cu locuri alăturate, la prețul de 40 lei de adult și 20 lei pentru copii.

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului. Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .

La casele de bilete vor fi puse în vânzare tichete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% în sectoarele D2, D3, D4, în zona de sus a Stadionului Municipal Sibiu. Biletele se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces ( D2, D3/D4).

s-au pus în vânzare biletele pentru meciul fc hermannstadt - uta arad

 

Ultima oră

Comentariul meu