update: accident cu două tir-uri pe a1 la sibiu. unul dintre șoferi a murit

Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de luni spre marți, pe autostrada A1, în apropiere de Sibiu.  Două TIR-uri au intrat în coliziune, iar în urma impactului unul dintre șoferi, în vârstă de 23 de ani, a decedat. 

VEZI AICI CINE ESTE TÂNĂRUL DECEDAT

UPDATE

Traficul a fost reluat pe autostrada A1. Tirurile implicate în accident au fost îndepărtate de pe carosabil.

YouTube video

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident rutier deosebit de grav, produs pe A1, la km. 268, pe sensul Sibiu – Sebeș. „Este vorba despre o coliziune între două ansambluri rutiere, unul condus de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Ialomița și unul condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Cluj”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

update: accident cu două tir-uri pe a1 la sibiu. unul dintre șoferi a murit

Din păcate, coliziunea s-a soldat cu decesul conducătorului auto în vârstă de 23 de ani. Celălalt șofer nu a fost rănit. „La fața locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere. Unul dintre șoferi, a avut nevoie de descarcerare, acesta fiind inconștient și încarcerat. Din nefericire, bărbatul de 23 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața medicul declarând decesul acestuia. Celălalt șofer în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost evaluat medical la fața locului, refuzând transportul la spital”, explică Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei exacte care a dus la producerea acestui eveniment. Trafic blocat total pe sensul Sibiu – Sebeș, deviat de la km. 254 (ieșire aeroport) la 270 (intrare Săliște) pe DN 1.

Ultima oră

Comentariul meu