imaginile paradei redbull romaniacs 2023 la sibiu. începe spectacolul

Spectacolul și adrenalina definesc startul Redbull Romaniacs 2023, surprins într-o serie de fotografii Ora de Sibiu. Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai provocatoare raliuri de enduro din lume, evenimentul a debutat cu o paradă captivantă în Sibiu, acaparând atenția sibienilor prezenți în centrul orașului.

Străbătând Sibiul de la aeroport până la Bulevardul Coposu, prin Piața Mică și Piața mare, participanții, conduși de Martin Freinademetz și Andy Fazekas, au oferit un adevărat spectacol de forță și curaj.

Punctul culminant al paradei Redbull Romaniacs Sibiu 2023 a fost reprezentat de demo ride-ul riderilor clasei Gold pe traseul de la Prolog. Aceștia au dovedit încă o dată de ce sunt considerați elita acestui sport, provocând traseul cu măiestrie și determinare.

Galeria foto imortalizează această experiență incitantă, surprinzând nu doar competiția în sine, ci și spiritul Redbull Romaniacs – o combinație unică de adrenalina, competiție și spectacol. Marți, de la 16, când căldura se mai domolește, e ziua Prologului, pe Bulevardul Coposu. Programul competiției.

Ultima oră

Comentariul meu