forța dreptei sibiu lansează o serie de podcast-uri menite să dezbată problemele locale. urmăriți primul episod
Ludovic Orban într-un dialog cu Doris Lupu

Ciprian Faraon, președintele Forța Dreptei Municipiul Sibiu, anunță lansarea unei serii de podcast-uri, organizate de partid, în încercarea de a crea un spațiu transparent și deschis de discuții despre problemele comunității sibiene.

Faraon își propune să aducă la masa dezbaterilor potențiali candidați pentru administrațiile locală și județeană, specialiști în diverse domenii, și să prezinte soluții și viziunea partidului asupra parcursului Sibiului.

ciprian faraon, forța dreptei sibiu

„Vă invit să ne cunoașteți mai bine, să ne adresați întrebări, să ne aduceți la cunoștință problemele cu care vă confruntați. Fără circ, fără exerciții de imagine, fără interese personale, fără minciuni, fără promisiuni pe care nu putem să le onorăm. Doar bună intenție, doar profesionalism, doar fapte!” a declarat Faraon.

Seria de podcast-uri va fi realizată de Doris Lupu, secretar general al Forța Dreptei Municipiul Sibiu și jurnalist de profesie.

Prima dezbatere a inclus un dialog cu Ludovic Orban, care a declarat că se simte ca acasă la Sibiu și a lăudat colaborarea cu liderii locali.

„Am convingerea că organizația de la Sibiu va crește frumos și va obține un rezultat electoral care va surprinde pe mulți.”

Ludovic Orban

Orban a folosit această oportunitate pentru a discuta despre momentul în care a ales să intre în politică și despre ceea ce înseamnă liberalismul pentru el.

„Am descoperit că sunt liberal înainte de revoluție. Dacă ar fi să fac referire la conceptul de liberalism autentic, aș spune că fundamentul apariției statului, a corpului reprezentativ, justificarea filosofică este tocmai pentru a garanta respectarea libertăților și a drepturilor indivizilor. Statul trebuie să fie un arbitru, nu un concurent neloial, mai ales în economie, sau în orice alt domeniu de inițiativă. Liberalismul face casă comună cu democrația” .

Ludovic Orban, președinte Forța Dreptei

Forța Dreptei Sibiu vă invită să urmăriți întregul podcast pe Youtube, undă vă puteți și abona la canal. Nu uitați să dați click și pe clopoțel pentru a primi notificările urmptoarelor episoade.

YouTube video

Această inițiativă este doar începutul unui proces prin care Forța Dreptei Sibiu își propune să devină mai accesibilă cetățenilor, să creeze un dialog deschis și să ofere soluții clare și eficiente pentru problemele comunității.

Ultima oră

Comentariul meu