fc avrig și-a aflat adversara din turul 1 al cupei româniei

FC Avrig va juca în turul 1 al Cupei României cu Metalurgistul Cugir (Alba), echipă care activează în Liga 3.

Echipa pregătită de Gabriel Tănase a cucerit în vară trofeul județean în Sibiu, după care a câștigat grupa regională formată din trei echipe și a trecut ulterior în finală și de ASA Tg. Mureș, scor 4-1.  Astfel, Avrigul este singura echipă sibiană aflată în Turul 1 al Cupei României, în fazele următoare urmând a apărea și CSC 1599 Șelimbăr (Liga 2) și FC Hermannstadt (Liga 1). În primul tur, conform împerecherii geografice, Avrigul are un adversar dificil, echipa de Liga 3 Metalurgistul Cugir, care zilele trecute a câștigat amcialul cu ACS Mediaș, scor 3-1.

Federația Română de Fotbal a stabilit luni, meciurile din Turul 1 al Cupei României, ediția 2023-2024, fază în care vor evolua cele șapte echipe câștigătoare ale Fazei regionale și 69 de echipe din sezonul precedent de Liga 3.

Astfel, au rezultat 38 de meciuri programate a se disputa într-o singură manșă, eliminatorie, în data de 2 august, de la ora 17:30. Echipele gazde au fost desemnate în urma clasării mai slabe față de adversar în sezonul precedent.  Turul 2 este programat să aibă loc în data de 9 august 2023.

fc avrig și-a aflat adversara din turul 1 al cupei româniei

 

 

Ultima oră

Comentariul meu