accident produs de un bătrânel beat criță în tropini. poliția l-a prins pe calea dumbrăvii
foto: arhivă

Un accident rutier a avut loc, vineri seara, între Rășinari și Sibiu, în zona Tropini, între două autoturisme. Vinovat de producerea evenimentului este un șofer de 73 de ani, băut, care și-a continuat deplasarea până pe Calea Dumbrăvii din Sibiu, în ciuda faptului că a fost rănit. Polițiștii l-au depistat și au întocmit un dosar penal. 

Potrivit polițiștilor sibieni, în 21 iulie, în jurul orei 21:30, pe DJ 106A, în timp ce conducea un autoturism dinspre Rășinari spre Sibiu, în zona Tropini, un sibian în vârstă de 73 de ani nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă în față de către un sibian în vârstă de 71 de ani. Cu toate că șoferul autoturismului a suferit vătămări corporale în urma impactului, acesta și-a continuat deplasarea până la intersecția dintre Calea Dumbrăvii și strada Ludoș, în municipiul Sibiu, unde a fost oprit de către polițiștii rutieri.

„Testarea alcoolscopică a sibianului în vârstă de 73 de ani a indicat un rezultat de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital atât pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, cât și pentru acordarea de îngrijiri medicale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu