video fc hermannstadt se impune cu 3-1 la iași - balaure a reușit o “dublă”

FC Hermannstadt a obținut duminică primul succes din actualul sezon al Superligii, 3-1 în deplasare cu Poli Iași.

Echipa lui Marius Măldărășanu era favorită în Copou și și-a demonstrat forța ofensivă în fața unei nou-promovate, care va avea mult de tras în acest sezon pentru a evita retrogradarea.

Iașiul a fost foarte aproape de gol în minutul 11, când șutul lui Alin Roman de la 18 metri lovește bara porții lui Letica. Replica Sibiului vine imediat, la faza următoare, pe o contră rapidă, când Neguț întoarce un balon în mijlocul careului și Balaure reușește să înscrie primul gol al lui FC Hermannstadt în acest sezon. Ieșenii puteau rămâne în inferioritate din minutul 23, când Itu îi pune crampoanele lui Alhassan, dar arbitrul Moroiță nu vede nici fault!

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Moldovenii au o șansă bună de egalare în minutul 25 prin Gheorghiță, care driblează doi adversari și șutează din unghi, în plasa laterală. Pe final de repriză, sibienii irosesc cu ușurință o contră în superioritate, apoi Baba Alhassan are o incursiune bună pe stânga, dar șutul său trece pe lângă.

Sibiul se desprinde în minutul 58, după o acțiune prelungită de atac, juniorul Dr. Iancu simulează un șut de la 18 metri și pasează decisiv pentru Balaure, acesta este singur cu portarul și înscrie pentru 2-0. Moldovenii revin în joc în minutul 72, când Felipe îl ridiculizează pe Mino Sota pe linia de tușă, centrează pe jos și Jatoba înscrie din fața porții pentru 1-2.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Iașiul rămâne în inferioritate în minutul 81, când R. Ion îl faultează dur pe Mino Sota.  În superioritate, Sibiul se dezlănțuie pe final. În minutul 85, niponul Mino Sota trage bine de la 17 metri și mingea lovește bara. Apoi, în minutul 87, Jipa centrează de pe stânga și G. Iancu înscrie spectaculos, cu călcâiul. Reușita artistică a lui G. Iancu a rămas valabilă și după ce a fost verificată minute bune la VAR pentru un eventual ofsaid. Petrescu are și el o șansă bună în minutul 90, singur, din unghi, dar portarul Ailenei apără. S-au arătat nu mai puțin de 13 minute de prelungire și în acest timp, șutul lui G. Iancu, deviat, lovește bara porții gazdelor.

FC Hermannstadt se impune cu 3-1 și are trei puncte după două etape, dovedind că este o echipă solidă, care poate încurca pe oricine în acest sezon. De ce nu, Sibiul poate visa și la play-off în acest sezon.

FC Hermannstadt: Letica – Butean, Găman, Stoica, Opruț – Mino, Alhassan (Biceanu 63) – Balaure (Petrescu 83), Neguț (G. Iancu 63), D. Iancu (Jipa 63) – Paraschiv (Petre 89). Antrenor: Marius Măldărășanu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu