găman după victoria sibiului la iași - ”ne putem propune obiective mărețe”

Fundașul central Valerică Găman a coordonat bine defensiva echipei FC Hermannstadt, care s-a impus duminică, în deplasare, 3-1 cu Poli Iași.

Experimentatul stoper spune că obiectivul echipei va fi fixat după următoarele etape de campionat și acesta poate fi accederea în play-off-ul Superligii.

” A fost un meci disputat, greu, ne bucură cele trei puncte, dar trebuie să ne îmbunătățim jocul, pentru că am suferit pe alocuri și poate rezultatul nu reflectă realitatea de pe teren. Am fructificat ocaziile avute, cu toate cu puteam să mai marcăm și plecăm fericiți de la Iași. Vedem ce rezultate o să facem în următoarele meciuri și probabil apoi o să ne fixăm obiectivele. Dacă vom câștiga următoarele jocuri, o să ne propunem obiective mărețe, dacă nu, probabil ne vom gândi la locurile 7-8, primele din play-out” a anunțat fundașul central.

Găman își dorește și prima victorie din acest sezon pe noua arenă din Sibiu, în etapa următoare, cu UTA. ”Urmează un meci important acasă, trebuie să îl câștigăm, acasă cred că jucăm mai bine, etapa trecută am demonstrat-o contra Farului și ne dorim cele trei puncte” a anunțat jucătorul lui FC Hermannstadt.

găman după victoria sibiului la iași - ”ne putem propune obiective mărețe”

Ultima oră

Comentariul meu