fc avrig continuă aventura în cupa româniei - a câștigat finala regională

FC Avrig  a câștigat sâmbătă, pe teren propriu, finala regională a Cupei României, 4-1 cu ASA Tg. Mureș. 

Câștigătoare a trofeului județean al Cupei României, echipa lui Gabriel Tănase continuă aventura în competiție. După ce a triumfat în grupa cu Gâlda și Zagon, Avrigul a câștigat clar, 4-1 în finala regională cu ASA Tg. Mureș, echipă care a promovat  în această vară la Liga 3. Pentru sibieni au marcat Tănase, Best, Corcoveanu și Falmaș. Sergiu Fălămaș și nigerianul Tegbo Best au venit la echipă în această vară.

Echipa învingătoare a primit din partea FRF  trofeul pentru succesul din faza regională și a avansat în turul 1 al cupei, programat pe 2 august, unde ar urma să întâlnească echipe de Liga 3.

Antrenorul-jucător al Gabriel Tănase își dorește un drum cât mai lung în cupă. ”Încercăm să ajungem să jucăm contra unei echipe din județ, Șelimbăr sau chiar FC Hermannstadt. Dacă sezonul trecut abia ne adunam la pregătire, acum jucătorii sunt foarte motivați, au fost prezenți la fiecare antrenament și sunt focusați pe joc” a anunțat Gabriel Tănase, care a reușit să marcheze în toate cele trei meciuri de cupă din acest sezon.

fc avrig continuă aventura în cupa româniei - a câștigat finala regională

Ultima oră

Comentariul meu