johnny depp găsit inconștient în camera de hotel din budapesta. concertul trupei sale, hollywood vampires, anulat

Johnny Depp, cunoscutul actor și muzician, stârnește îngrijorare în rândul fanilor după ce s-a aflat vineri, că a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta, Ungaria, unde urma să susțină un concert. Incidentul a dus la anularea de ultim moment a concertului trupei sale, Hollywood Vampires, la Papp Lázló Sport Arena. Deși concertul a fost anulat marți, informația a fost dezvăluită abia vineri de portalul dailynewshungary.com.

Potrivit surselor portalului, Depp era profund inconștient, ceea ce a necesitat chemarea medicului hotelului. Acest lucru a dus la anularea concertului, chiar dacă arena era plină de spectatori, unii dintre ei călătorind sute de kilometri pentru a fi prezenți.

Inițial, s-a spus că anularea a fost cauzată de o problemă cu Depp, care făcea imposibilă desfășurarea concertului.. Un angajat al arenei a declarat pentru ziarul Blikk că totul era pregătit pentru concert și că nimeni nu s-a gândit că ar putea exista o problemă.

Blikk scrie că Johnny Depp și Alice Cooper urmau să cânte cu trupa lor, Hollywood Vampires, la Papp László Sportaréna, dar concertul a fost anulat în ultimul moment, spre dezamăgirea multor fani. Inițial, s-a spus că Johnny Depp s-a simțit rău, având probleme legate de o fractură de gleznă suferită anterior. Ulterior, s-a aflat din relatările de pe Twitter că Depp ar fi petrecut prea mult și nu a putut să plece din hotel. S-a spus că a fost chemat un doctor pentru a se asigura că nu există probleme mai grave decât faptul că a exagerat cu stilul de viață de rockstar.

În plus, concertul Hollywood Vampires programat în Slovacia a fost, de asemenea, anulat. Motivul oficial a fost că scena era „incompletă și nesigură” pentru cântăreț, care suferise o fractură de gleznă în mai. Concertul, care includea pe lângă Depp și pe Alice Cooper și Joe Perry de la Aerosmith, a fost reprogramat, dar a fost din nou anulat, potrivit vânzătorilor de bilete Ticketportal.

Ultima oră

Comentariul meu