victor cornea, la startul tradiționalului turneu de la hamburg

Tenismenul sibian Victor Cornea s-a înscris la startul turneului pe zgură de la Hamburg (Germania), care este clasificat la nivelul ATP 500. 

Victor Cornea va fi la startul  ediției a 117-a a turneului de la Hamburg, care se va disputa în perioada 24-30 iulie. Pentru sibian, va fi cel mai important turneu la care va participa după cel de Roland Garros, în luna mai. În această lună, Cornea se înscrisese și la startul Grand Slam-ului de la Wimbledon, unde nu a apucat să joace,  după ce partenerul său, Lajovic a preferat să se retragă din proba de dublu, după ce a resimțit dureri în urma jocului  de la simplu.

După accidentarea croatului Franko Skugor, partenerul său obișnuit din acest an, Victor Cornea (29 ani) a fost nevoit să își caute alți colegi pentru a face pereche la turnee.

Pentru puternicul turneu de la Hamburg, Victor Cornea va juca în proba de dublu cu Nikola Cacic, sârbul cu care a mai jucat deja două turnee, la Salzburg (Austria) și Montechiarugolo (Italia) și în care au ajuns până în semifinale. În clasamentul ATP la dublu, Victor Cornea este pe locul 84, iar Nikola Cacic pe 66.

Cu siguranță, tenismenul sibian va fi încurajat la Hamburg și de iubita sa, artista Andreea Bălan.

victor cornea, la startul tradiționalului turneu de la hamburg

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu