fc hermannstadt și-a fixat obiectivul pentru viitorul sezon - octavian budică: ”ne dorim promovarea”

Echipa feminină Academia de Fotbal Măgura, reprezentând în Liga 2 clubul AFC Hermannstadt s-a reunit la începutul acestei săptămâni, la baza sportivă din Cisnădie.

Din lotul care a fost în sezonul trecut la Liga 2 nu a plecat nicio jucătoare, iar la pregătiri a apărut și o sportivă nouă, Maria Panțîru, care vine de la Bacău și care evoluează pe bandă dreaptă. La antrenamente au fost promovate și 7-8 junioare de la echipa U 15, care vor fi înscrise în competițiile AJF la U 16. De săptămâna viitoare revine la Cisnădie și Nicoleta Adam, care a fost desemnată zilele trecute cel mai bun portar al Campionatului Mondial de fotbal de stradă din Sacramento (SUA).

Conducerea clubului caută cea mai bună variantă pentru cantonamentul echipei de fotbal feminin, care va avea loc luna viitoare la Hârșova sau Balta Albă.

fc hermannstadt și-a fixat obiectivul pentru viitorul sezon - octavian budică: ”ne dorim promovarea”

Antrenorul Octavian Budică speră să întărească lotul până la startul viitoarei ediții a Ligii a 2-a, care se va desfășura în același format, cu două grupe a câte 10 echipe, din care va promova prima clasată.

”Ne dorim promovarea, intenționăm să mai facem câteva transferuri și avem discuții cu câteva fete. Ne mai dorim un vârf de atac și un portar” a spus tehnicianul.

De asemenea, staff-ul tehnic lucrează intens pentru a adapta sportivele la un nou sistem de joc. Dacă în sezonul trecut, FC Hermannstadt a jucat în sistemul 4-4-2, pentru ediția viitoare a Ligii 2, antrenorii intenționează să implementeze  o formulă  4-3-3. ”Consider că 4-3-3 ne ajută ofensiv și cred că acesta este cel mai potrivit sistem pentru echipă” a anunțat Octavian Budică.

Echipa de fotbal feminin a Academiei de Fotbal Măgura evoluează în competițiile organizate de Federația Română sub egida clubului AFC Hermannstadt. După echipa de senioare, fetele de la U 13 lu U15 de la Academia de Fotbal Măgura vor juca și ele pentru FC Hermannstadt în competiția FRF.

LOT 2023-2024

PORTAR: Nicoleta Adam

FUNDAȘI: Ioana Popa, Andreea Marinescu, Diana Oana, Roxana Bocăniciu, Rehina Drăgoi, Alexandra Blotor, Georgiana Nistor

MIJLOCAȘI: Maria Constantinescu, Raluca Dinescu, Maria Băilă, Sonia Mereș, Maria Panțîru, Lavina Boica

ATACANȚI: Denisa Chirilă, Roxana Mărgărit, Roxana Frățilă, Alexandra Drașovean

ANTRENORI: Octavian Budică, Andrei Nițulescu, Lucian Cotora

fc hermannstadt și-a fixat obiectivul pentru viitorul sezon - octavian budică: ”ne dorim promovarea”

 

Ultima oră

Comentariul meu