fc avrig dispută finala regională a cupei româniei cu gândul la calificare - tănase: ”vrem să jucăm contra lui fc hermannstadt”

FC Avrig dispută sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18.00, pe teren propriu, finala regională a Cupei României, cu ASA Tg. Mureș. 

Avrigul a câștigat grupa cu Gâlda și Zagon și va juca finala regională contra echipei de Liga 3, ASA Tg. Mureș. care s-a impus în cealaltă grupă. Fiind o finală eliminatorie, în caz de egalitate după 90 de minute se vor juca prelungiri și dacă egalitatea persistă, se vor executa lovituri de departajare.

Echipa învingătoare în finala de sâmbătă va primi trofeul pentru succesul din faza regională și va avansa în turul 1 al cupei, unde ar urma să întâlnească echipe de Liga 3.

Antrenorul-jucător al Gabriel Tănase este optimist înainte de duelul cu ASA Tg. Mureș și vrea ca echipa sa să avanseze cât mai mult posibil în cupă. ”Ne dorim să câștigăm și să trecem mai departe, încercăm să ajungem să jucăm contra unei echipe din județ, Șelimbăr sau chiar FC Hermannstadt. Dacă sezonul trecut abia ne adunam la pregătire, acum jucătorii sunt foarte motivați, au fost prezenți la fiecare antrenament și sunt focusați pe joc” a anunțat Gabriel Tănase, care a reușit goluri spectaculoase în cele două meciuri de cupă din acest sezon. Din echipă va lipsi sâmbătă doar căpitanul Pavel, aflat în vacanță.

Favorită în Liga 4 Sibiu

FC Avrig și-a păstrat jucătorii din sezonul trecut și a reușit și trei transferuri, venind la echipă Alexandru Ban, Sergiu Fălămaș și nigerianul Tegbo Best. Astfel, echipa lui Gabriel Tănase este una dintre favoritele ediției viitoare ale Ligii 4 Sibiu, alături de Voința, mai ales că ACS Mediaș a promovat și Inter va aborda competiția doar cu juniori.
”Sper să reușim să ne păstrăm jucătorii pe care îi avem, ne-am întărit și echipa s-ar putea bate la promovare. Așteptăm să se clarifice bugetul. Dar, nu e așa de important să joci un baraj de promovare, ci mai ales să ai un proiect de viitor. Degeaba promovezi la Liga 3, dacă nu ai continuitate și resurse financiare” a mai menționat antrenorul echipei FC Avrig.
fc avrig dispută finala regională a cupei româniei cu gândul la calificare - tănase: ”vrem să jucăm contra lui fc hermannstadt”

 

Ultima oră

Comentariul meu