Lucrările avansează, iar cartierul Velvet Hills prinde contur, făcându-și apariția deja primele case din ansamblu. Casele aflate acum în execuție urmează să fie finalizate la sfârșitul acestui an.

Cu o abordare diferită față de multe proiecte rezidențiale, toate utilitățile sunt trase pe fiecare parcelă, străzile sunt parțial asfaltate iar luminile stradale sunt deja instalate, oferind o privire în avans asupra aspectului final dorit al cartierului.

Proiect rezidențial inovator: oferind un stil de viață modern, elegant și prietenos cu mediul înconjurător.

Fiecare dintre cele 68 de case din Velvet Hills, cartierul localizat la doar șapte kilometri de Zona Industrială Vest a Sibiului și la doi kilometri de Ocna Sibiului, vine la pachet cu o parcelă generoasă de teren și cu o inovație majoră: pompele de căldură. Acesta este unul dintre primele cartiere din România care se focuseaza pe energie verde, eficiență și pe conservarea mediului înconjurător. Pompele de căldură reprezintă o soluție rentabilă pentru încălzirea locuințelor, acestea fiind de până la patru ori mai eficiente decât o centrală termica, reducând, astfel, considerabil cheltuielile lunare. În plus, pe timpul verii, acestea au capacitatea de a răci aerul din casă, acționând asemenea unui aer conditionat.

Programați o vizionare cu agentul de vânzări la numărul +40727958004.

velvet hills: o oază de liniște, în apropierea orașului. accent pe infrastructură încă de la începutul dezvoltării sale

Nu-ți face griji dacă nu ai mai auzit de această tehnologie sau dacă ți se pare una nesigură. În țările scandinave se folosește cu succes acest model de mai multe decenii chiar și în condiții de vreme extrem de rece. De asemenea, durata de viață a pompelor de căldură o depășește în mod obișnuit pe cea a echipamentelor convenționale, ceea ce le face o opțiune foarte fiabilă.

În plus, echiparea unei case cu o pompă de căldură oferă un avantaj major: posibilitatea de a instala panouri fotovoltaice ulterior și de a deveni, astfel, o casă independentă energetic.

Cartier destinat unei comunități aparte, perfect pentru familii.

Proiectul Velvet Hills va avea o arhitectură modernă și va include o grădiniță, spatii comerciale, cât și spații generoase de recreere. Accesul facil la autostradă și proximitatea față de zona industrială, face ca Velvet Hills să fie o alegere de top pentru cei care caută liniște și confort, scăpând de congestia orașului.

Programați o vizionare cu agentul de vânzări la numărul +40727958004.

velvet hills: o oază de liniște, în apropierea orașului. accent pe infrastructură încă de la începutul dezvoltării sale

Un cartier pentru cei ce caută o locuință de ultimă generație.

Arhitectura modernă, utilizarea de materiale premium, dotările tehnologice de ultimă generație și focusul pe eficiență energetică fac din Velvet Hills o alegere excelentă pentru cei care înțeleg valoarea unei locuințe de calitate. Este un loc pentru oameni aparte, care apreciază confortul și ideea de comunitate.

Programați o vizionare cu agentul de vânzări la numărul +40727958004.

velvet hills: o oază de liniște, în apropierea orașului. accent pe infrastructură încă de la începutul dezvoltării sale

Viitorul începe aici!

Velvet Hills nu este doar o promisiune a unui stil de viață modern și confortabil, este și o pledoarie pentru un viitor în care respectul pentru mediul înconjurător și eficiența energetică sunt prioritare. Dacă sunteți în căutarea unei case la un preț accesibil, dar cu dotări premium, o locuință situată intr-un cartier plin de verdeață, care să ofere mai mult decât un acoperiș deasupra capului, Velvet Hills este răspunsul. Oaza de liniște din apropierea orașului vă așteaptă să deveniți parte din comunitate.

Prin tot ceea ce oferă, Velvet Hills se diferențiază în mod evident de alte proiecte rezidențiale și vă puteți convinge personal de calitatea și atenția la detalii care definesc acest ansamblu. Programați o vizionare cu agentul de vânzări la numărul +40727958004.

Ultima oră

Comentariul meu