opruț și alhassan, pe picior de plecare - kortrijk și astana sunt interesate de transferul lor

Doi dintre titularii echipei FC Hermannstadt, Raul Opruț și Baba Alhassan sunt curtați de cluburi din străinătate. Pentru Opruț există un interes mai vechi al belgienilor de la Kortrijk, iar Baba Alhassan are varianta FC Astana (Kazahstan).

 Raul Opruț și Baba Alhassan sunt pe picior de plecare de la FC Hermannstadt, fiind discuții pentru cedarea lor la cluburi din strănătate.

 Kortrijk, echipă de primă ligă din Belgia a fost interesată și în iarnă de Opruț, când a oferit 400.000 de euro, dar transferul nu s-a materializat. Sibienii nu se opun plecării lui, dar cer un preț mai mare, mai ales că fundașul stânga este acum internațional.

400 mii euro, prețul pentru Baba

Sibiul negociază și pentru Alhassan (23 ani) cu FC Astana! În schimbul mijlocașului ghanez, Hermannstadt ar vrea circa 400.000 de euro și așteaptă un răspuns de la echipa situată pe locul 2 în campionatul din Kazahstan, la doar un punct distanță de liderul Ordabasy.

Anul trecut, ghanezul a fost ofertat de trei cluburi. Inițial l-au vrut Albacete și Universitatea Craiova, apoi a intrat pe fir și FCSB. Numai că Gigi Becali n-a vrut să plătească atunci 300.000 de euro, cât i s-a solicitat. Mijlocașul se află din 2020 la Hermannstadt și a venit liber de contract de la tineretul lui Real Valladolid.

Ardelenii s-au mai despărțit în această vară de Vesel Limaj, plecat la FC Ballkani, de Valentin Buhăcianu, ajuns la FC Argeș, Ionuț Pop (CSA Steaua), Călin Popescu, Marko Babic și de Cornel Ene.

opruț și alhassan, pe picior de plecare - kortrijk și astana sunt interesate de transferul lor

 

Ultima oră

Comentariul meu