foto șelimbăr, doar remiză în amicalul cu albanezii de la teuta durres

Formația de eșalon secund, CSC 1599 Șelimbăr a încheiat joi cantonamentul montan din Bulgaria cu o remiză, 2-2 cu Teuta Durres, echipă de primă ligă din Albania.

Echipa lui Claudiu Niculescu a disputat joi ultimul test din stagiul de pregătire de la Bansko, Bulgaria. Condusă la pauză cu 0-2, echipa lui Claudiu Niculescu a reușit să egaleze în repriza secundă din două lovituri de pedeapsă, transformate de Năstăsie și Soare. Imediat după amicalul cu albanezii de la Teuta, CSC 1599 Șelimbăr a plecat spre casă.

foto șelimbăr, doar remiză în amicalul cu albanezii de la teuta durres

Tot la Bansko, Șelimbăr a mai disputat două amicale, 0-0 cu Akademia Pandev (Macedonia de Nord, Liga 1) și 2-0 cu Minyor Pernik (Bulgaria, Liga 3). Înainte de plecarea în Bulgaria, „călăreții roșii” au pierdut la limită cu FC Hermannstadt, scor 0-1.

Directorul clubului, Cornel Stănilă a anunțat că este în tratative avansate cu 2-3 jucători cu experiență, care ar putea semna în săptămâna viitoare. Echipa lui Claudiu Niculescu și-a fixat ca obiectiv clasarea pe un loc de play-off în sezonul viitor al Ligii 2.

CSC Șelimbăr: Mitrovic – Palmeș, Natea, Crișan, Mitrea – Panos, Călin – Schieb, Năstasie, Rotund – Rodrigo. Au mai jucat: Roșca, Bumbar, Lumbu, Monea, Cociș, R. Popa, Gliga, Al. Luca, Soare, Răducioiu, Vînău.

foto șelimbăr, doar remiză în amicalul cu albanezii de la teuta durres

 

 

Ultima oră

Comentariul meu