fc avrig a câștigat grupa din cupa româniei după două victorii - știm cu cine joacă finala regională

FC Avrig a câștigat miercuri, pe teren propriu, scor 2-1 cu Industria Gâlda (Alba), în meciul decisiv pentru câștigarea grupei 2 din faza regională a Cupei României. 

Formațiile care vor ieși învingătoare în cupă în fiecare județ s-au  luptat pentru șapte locuri, numărul regiunilor în care au fost împărțite. Federația a format 14 grupe a câte 3 echipe, învingătoarele urmând să joace finala pentru a merge mai departe.

Cum Avrigul și Gâlda câștigaseră anterior jocurile cu Stăruința Zagon și aveau câte trei puncte, meciul direct de miercuri a stabilit câștigătoarea grupei. Echipa sibiană s-a impus cu 2-1 și continuă astfel în competiție.

În repriza secundă, antrenorul-jucător Gabriel Tănase a reușit cea mai frumoasă execuție a jocului, reușind să înscrie un gol superb, după o execuție spectaculoasă. Susținută de fani, Avrigul a trecut de Gâlda, echipă care va juca din acest sezon în Liga 3.

Finala fazei regionale 3, FC Avrig – ASA Tg. Mureș se va disputa sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18.00, pe Stadionul din Avrig. Echipa învingătoare va primi trofeul pentru succesul din faza regională și va avansa în turul 1 al cupei, unde ar urma să întâlnească echipe de Liga 3 din județ.

Ultima oră

Comentariul meu