acs mediaș a perfectat joi trei transferuri, iar pe listă e și un jucător de la șelimbăr
Nou promovată în Liga 3, ACS Mediaș a anunțat joi trei transferuri pentru echipa pregătită de Dumitru Solomon: Vlad Antonio, Cosmin Zamfir și Denis Ursu.
ACS Mediaș continuă campania de întărire a lotului și a realizat joi trei transferuri.
Mijlocașul Antonio Vlad (22 ani) a venit liber de contract de la Farul Constanța, după ce a mai evoluat la Steaua București și Corvinul Hunedoara, cu care a promovat sezonul trecut.
Atacantul Cosmin Zamfir (24 ani) a venit de la Gloria Albești, după ce a mai evoluat în trecut la Dacia Brăila, Unirea Constanța, SCM Zalău și Corvinul Hunedoara.
Mijlocașul originar din Mediaș, Denis Ursu (19 ani) a semnat și el cu ACS, după ce a evoluat la CSC 1599 Șelimbăr în sezonul trecut.  Ursu revine la Mediaș, după ce, în urmă cu doi ani, a debutat în Liga 1 la Gaz Metan.
Fundașul  Benjamin Hanzu a fost primul transfer  al verii, acesta fiind împrumutat de la FC Hermannstadt, în timp ce acordul de împrumut de la UTA a lui Cristi Maxim a fost prelungit.
Din lotul care a obținut promovarea nu mai fac parte Zomanț, A. Moldovan, Birtalan, Chifu și Șulea.
Cu siguranță, echipa de Liga 3 ACS Mediaș va mai aduce minim 2-3 jucători cu experiență, care să facă diferența în momentele dificile.

Ultima oră

Comentariul meu