Rezultatele repartizării în liceele din Sibiu - 9,57 ultima medie la „Lazăr”, iar la un liceu din Mediaș s-a intrat cu nota 2.50
foto: arhivă

S-au afișat rezultatele repartizării la licee. Media cea mai mare de intrare la un liceu din Sibiu este de 9,57, la Colegiul „Gheorghe Lazăr”, specializarea Matematică-Informatică, iar cea mai mică este la specializarea electronică și automatizări, de la Colegiul Tehnic „Mediensis” din Mediaș, unde un elev a intrat cu media de 2,50.

Miercuri au fost afișate rezultatele repartizării pe licee. Elevii pot acum vedea dacă au intrat la liceul dorit. În topul celor mai mari note de admitere se află Colegiul „Gheorghe Lazăr”, cu ultima medie de intrare este de 9,57 la specializarea Matematică-Informatică. Este urmat de  Colegiul Național „Octavian Goga”, cu ultima medie de intrare de 9, 47 la specializarea Științe ale Naturii, mai apoi urmează la aceeași unitate de învățământ din Sibiu, dar la specializarea Matematică-Informatică, unde ultima notă de intrare a fost de 9.40.

La Colegiul Național „Brukenthal” ultima medie de intrare la specializarea Matematică Informatică  a fost 9.38, iar la specializarea Științe ale Naturii ultima medie de intrare a fost de 9.20.

La Colegiul „Școala Națională de Gaz” Mediaș, ultima notăr de intrare a fost de 8.97, la specializarea Matematică-Informatică. La celălalt pol, se află Colegiul Tehnic Medienesis Mediaș unde ultima notă de intrare a fost de 2.50.

Vezi rezultatele repartizării aici.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Iar peste 4 ani profesorii de la Medias vor fi întrebați de ce elevul nu a luat 6 in bac