marian mărgărit s-a despărțit de voința sibiu - tehnicianul va continua la grupele de copii și juniori ale fc hermannstadt
Echipa de județ Voința Sibiu s-a despărțit de antrenorul Marian Mărgărit, cel care a ales să continue doar la Academia de copii și juniori a clubului FC Hermannstadt.
Tehnicianul venise pe banca Voinței din luna februarie, dar, având un lot restrâns, nu a reușit să evite retrogradarea din Liga 4, după ce formația sa a terminat pe locul 13. Însă, promovarea echipei ACS Mediaș în Liga 3 a eliberat un loc și asigură Voinței Sibiu locul la Liga 4 și în sezonul următor.
„A fost o bucurie când și-a pus semnătura pe contract și rămâne aceeași bucurie pentru că l-am avut la conducerea echipei. Din păcate, un om bun nu poate fi în mai multe locuri deodată, astfel că Marian Mărgărit a ales să rămână la ceea ce îi place cel mai mult: să antreneze tinerii jucători și să îi facă să trăiască fotbalul.
Voința Sibiu îi mulțumește pentru toate eforturile depuse și îl prețuiește ca pe un prieten. Îmbrățișări și gânduri bune, nea Marian!”  a fost mesajul dat publicității miercuri de clubul Voința Sibiu.
Marian Mărgărit este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști sibieni, cu circa 200 de meciuri jucate în prima divizie. Mărgărit a fost antrenor secund la echipe din prima ligă, precum Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț. A fost antrenor principal la Viromet Victoria, Amso Sibiu, FC Sibiu, FC Hermannstadt, Chimia Brazi și Ghimbav.

Ultima oră

Comentariul meu