inter sibiu, un nou restart - vicepreședintele interstar, sebastian baciu: ”este benefic pentru ambele părți”
Jucătorii Under 19 de la FC Interstar care au terminat junioratul în această vară, vor face pasul împreună la echipa de Liga 4, Inter Sibiu.
Grupul de jucători U 19 de la Academia coordonată de Caius Băra va merge la Inter Sibiu alături de antrenorul Liviu Petrușel, cel care s-a ocupat de pregătirea lor la FC Interstar și care, va încerca să obțină rezultate deosebite cu această generație și la nivel de seniori.
“Este important ca acești băieți să își continue activitatea și să facă pasul la seniori. Unii jucători se remarcă mai devreme, alții ies în evidență mai târziu. Importantă este continuitatea după terminarea junioratului. Inter Sibiu le oferă această oportunitate acestor jucători și acest lucru este benefic pentru ambele părți” a declarat Sebastian Baciu, vicepreședintele lui FC Interstar. 
Parteneriate cu CSC 1599 Șelimbăr și FC Tălmaciu

Astfel, după parteneriatul cu CSC 1599 Șelimbăr, alături de care Interstar a pus bazele unui centru important de copii și juniori, jucătorilor aflați la final de juniorat li se oferă o altă alternativă de a-și continua activitatea fotbalistică, după acordul cu Inter Sibiu.

”După parteneriatul cu CSC 1599 Șelimbăr, împreună cu care am pus bazele unui centru important de copii și juniori, jucătorilor clubului nostru aflați la final de juniorat li se oferă o altă alternativă de a-și continua activitatea fotbalistică prin acest acord cu Inter Sibiu. De asemenea, colaborările cu FC Tălmaciu și cu alte cluburi din jurul Sibiului fac ca aria de selecție să se mărească, iar jucătorii importanți să facă pasul spre performanță. Le dorim juniorilor noștri mult succes!” se arată în postarea făcută pe pagina oficială a clubului ASFC Interstar.

 

Ultima oră

Comentariul meu