fc hermannstadt pleacă de vineri spre iași - măldărășanu: ”ne dorim să câștigăm”

FC Hermannstadt va pleca de vineri spre Iași și se va opri la Bacău, unde va înnopta. Sâmbătă, echipa sibiană are program un antrenament la Bacău și apoi își va continua drumul spre Iași.

Meciul din etapa 2 a Superligii, Politehnica Iași – FC Hermannstadt este programat duminică, de la ora 18,30, pe Stadionul Emil Alexandrescu.

Antrenorul Sibiului, Marius Măldărășanu se așteaptă ca echipa gazdă să joace cu multă agresivitate, conform sitilului impregnat de tehnicianul moldovenilor, Leo Grozavu. ”Jucăm contra unei echipe nou promovată, dar care are un antrenor care pune accent pe determinare, agresivitate, ne așteptăm la asta. Cu siguranță stadionul va fi arhiplin, este o emulație odată cu promovarea lor, dar mergem acolo și ne dorim să câștigăm. Va fi un campionat echilibrat, cu multe echipe de tradiție, depinde de noi, vom munci, atitudine avem, îmi doresc personalitate din partea lor, pentru că am avut probleme sezonul trecut din această cauză”.

Obiectiv, minim 55 de puncte

Pentru acest sezon, Măldărășanu țintește minim 55 de puncte. ”Fiecare dintre noi își dorește play-off, vrem să ne autodepășim, dar trebuie să ne vedem lungul nasului, dar eu îmi doresc să facem același număr de puncte ca sezonul trecut, 55 sau 56 de puncte și cu siguranță am fi sus. Toți am vrea să sărim niște etape, dar trebuie să o luăm pas cu pas” a declarat tehnicianul lui FC Hermannstadt.

Ambele echipe au pierdut jocurile din prima etapă a Superligii. Poli Iași a pierdut în deplasare, 0-2 cu CFR Cluj, iar Sibiul a cedat acasă, 0-1 cu Farul Constanța.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu