Monitorizarea bolilor oncologice este o etapă esențială în tratamentul și îngrijirea pacienților diagnosticați cu cancer.

monitorizarea bolilor oncologice la rmn diagnostica sibiu

RMN Diagnostica Sibiu, prin intermediul serviciilor sale medicale de înaltă calitate, oferă pacienților acces la investigații precise și monitorizare adecvată. Decontarea serviciilor prin Casa de Asigurări de Sănătate prin biletul de trimitere Monitor 2, facilitează accesul pacienților la astfel de monitorizări și contribuie la asigurarea unui tratament prompt și eficient. Prin contractul încheiat între centrul medical RMN Diagnostica și Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu, pacienții beneficiază de servicii de calitate, de investigații rapide și sigure, fără timp de așteptare pe liste, contribuind astfel la îmbunătățirea managementului și rezultatelor în lupta împotriva cancerului.

Centrul medical RMN Diagnostica Sibiu este echipat cu tehnologie de cea mai nouă generație: Computer Tomograf, RMN, Ecografie, aparat de Radiologie – Raze X, dar și alte instrumente medicale de înaltă precizie. Echipa medicală de aici este formată din specialiști cu experiență în domeniul oncologic: dr. Vecerzan  Liliana, medic specialist oncolog și dr. Sinea Laura, medic specialist oncolog, care își dedică timpul și eforturile pentru a oferi cel mai bun tratament și îngrijire pacienților.

În ceea ce privește monitorizarea bolilor oncologice, RMN Diagnostica Sibiu oferă o gamă largă de investigații și servicii, precum:

Tomografia computerizată cu ajutorul celui mai nou și performant aparat CT din județul Sibiu, utilizat pentru detectarea și monitorizarea tumorilor, metastazelor și a altor modificări în structurile anatomice.

Totodată, prin echipa de medici de Radiologie și Imagistică Medicală: dr. Dragoș Caravasile, dr. Eduard Dobrin, dr. Smărăndița Lăcău, dar și dr. Adriana Szmizsnyanszki, rezultatele investigațiilor imagistice vor fi sigure, clare, diagnosticarea putând fi făcută în cel mai scurt timp.

Pentru a beneficia de decontare prin Casa de Asigurări de Sănătate în cadrul centrului RMN Diagnostica Sibiu, pacienții trebuie să fie asigurați și să dețină un bilet de trimitere de la medicul specialist, cu specificația Monitor 2. Acest bilet de trimitere este necesar pentru a justifica necesitatea investigațiilor și tratamentului.

RMN Diagnostica Sibiu, centrul medical unde bolile oncologice sunt diagnosticate, monitorizate și tratate.

Sibiu, strada Someșului nr. 19

Telefon: ??????????

???.???-???????????.??

Ultima oră

Comentariul meu