foto pompierii sibieni aflați la datorie în grecia - ”flăcările se întind pe suprafețe mari și abrupte”

Pompierii sibieni, aflați zilnic la datorie, sunt cei care contribuie, în fiecare moment la salvarea vieții celor din jur și la bunăstarea noastră, a tuturor.

Sunt devotați, iubesc ceea ce fac și sunt dornici să devină tot mai pregătiți pentru a putea ajuta cât mai mulți semeni aflați în nevoie.

O echipă de 8 salvatori din Sibiu se află în Grecia, unde se luptă cu flăcările imense provocare de temperaturile ridicate din ultimele zile.

”Mândria de a-i avea colegi ne determină să vi-i prezentăm, începând de astăzi, pe cei 8 pompieri sibieni care fac parte din cel de-al doilea contingent prezent, în această perioadă, în Grecia, pentru sprijinirea autorităților elene prin activități de monitorizare a zonelor cu risc de incendiu din Estul Atenei. În ziua de 14 iulie, când a plecat pe poarta unității, spre Grecia, a împlinit 5 ani de când a depus jurământul militar și, totodată, de activitate profesională în familia pompierilor.” transmite ISU Sibiu.

Locotenent Buciu Adrian este locțiitor al comandatului Detașamentului de Pompieri Sibiu.

“Misiunea asta este foarte diferită de tot ce am trăit până la acest moment în carieră. Pe lângă faptul că este prima mea misiune internațională, este una destul de dificilă. Temperatura de afară este arzătoare, vântul suflă des și destul de puternic, iar flăcările se întind pe suprafețe mari și abrupte. Este o provocare din toate punctele de vedere. Este o onoare pentru mine că pot să fiu aici, că pot să iau parte la această experiență și că am șansa să învăț lucruri noi. Aștept să revin la voi, colegii mei să vă împărtășesc tot ce încă trăiesc aici!”, ne-a transmis colegul nostru, din Grecia.

Ultima oră

Comentariul meu