conferință „șanse egale pe piața muncii” la roșia - 19 iulie, ora 12

Comunicat de Presă

Asociația CROFMPS organizează Evenimentul TIP 2 „Șanse Egale pe Piața Muncii” în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat”

Asociația CROFMPS, în calitate de solicitant în cadrul proiectului „Mai Calificat și Mai Ocupat” ID 157418, anunță organizarea Evenimentului TIP 2 – „Șanse Egale pe Piața Muncii”. Evenimentul va avea loc pe data de 19 iulie, începând cu ora 12:00, la sala de evenimente din comuna Roșia, județul Sibiu.

Evenimentul are ca scop sensibilizarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au angajatorii în asigurarea egalității de șanse pentru încadrarea în muncă. Tematica abordată va acoperi aspecte precum: prevederi legale în privința accesului nediscriminatoriu pe piața muncii; drepturile persoanei în căutarea unui loc de muncă; drepturile angajatului și obligațiile angajatorilor; precum și identificarea situațiilor de nerespectare a egalității de șanse pe piața muncii.

Prin intermediul acestui eveniment, Asociația CROFMPS își propune să aducă în prim-plan importanța egalității de șanse în contextul angajării, în același timp, încurajând un comportament activ și informat din partea celor în căutarea unui loc de muncă.

Vă așteptăm să luați parte la acest eveniment care vizează îmbunătățirea condițiilor de pe piața muncii, promovând în egală măsură drepturile angajaților și obligațiile angajatorilor.

În cadrul evenimentului, pe lângă tema egalității de șanse, sunt alocate și teme dedicate protecției mediului, eficienței energetice, atenuării schimbărilor climatice și adaptării la acestea, biodiversității, rezistenței la dezastre, prevenirii și gestionării riscurilor.

conferință „șanse egale pe piața muncii” la roșia - 19 iulie, ora 12
conferință „șanse egale pe piața muncii” la roșia - 19 iulie, ora 12

Ultima oră

Comentariul meu