cinci dascăli de nota zece la titularizare la sibiu - la polul opus, unul a luat 1,60
Sursa foto: tribunaînvățământului.ro

Marți s-au afișat notele la Titularizare. Cinci dintre profesorii care au susținut proba scrisă, miercuri, 12 iulie, au obținut nota de zece. 

Anul acesta s-au înscris la examenul de titularizare peste 800 de candidați. Candidații de zece cu care Sibiul se mândrește în acest an sunt Cătălin Dumitru Oprea cu zece la Religie, Olivia Pădurean cu notă maximă la Limba Germană,  Denisa Bratu cu 10 la Limba Germană Modernă, Andreea Barna Aurelia Delia și Iulian Bisericaru cu note maxime la Arte Vizuale.

Notele sunt destul de variate, sunt candidați care au obținut zece curat, dar și persoane care au primit note foarte mici. De exemplu, un profesor din Făgăraș a obținut nota 1,60, la Istorie.

Candidații nemulțumiți de nota obținută la titularizare vor putea depune contestații în zilele de 18 iulie, până în ora 21:00 și 19 iulie, până la ora 12:00. De asemenea, solicitările acestora vor fi transmise către centrele de evaluare în aceeași perioadă.

Rezultatele pot fi văzute aici.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Se pare că cei care fac aceste articole de 2: lei ,prin care doar ” jignesc” și întinează meseria de dascăl,cred că în viața lor nu au participat la un examen cum e cel de titularizare! Cine va da vouă dreptul să judecați pe alții/ altul? Despre elevii nu aveți voie sa le spuneți numele sau sa ii faceți de rușine,dar im schimb in marea voastră ” nesimțire” dați în cadrul didactic,că e mai cool ,mai interesant! Sincer ,evo mizerie ceea ce faceți! Din punct de vedere moral și de bun simt! Dar , serios,vorbesc de lucruri sfinte,Intr o asemenea țară de toată jena! Nu mai avem pic de caracter! De aceea a ajuns învățământul românesc varză! Ridicam in slăvii elevii ,care sunt foarte slabi ,in schimb dăm în profesorii,pina la maximă umilința! De la an la an se scot din manuale informații importante,și te întrebi ,unde se vrea a se ajunge??? Rușine!