doi șoferi din cristian și unul din săliște, prinși băuți la volan
FOTO: arhivă

Trei șoferi au fost prinși vineri și sâmbătă, respectiv 14-15 iulie, în timp ce conduceau sub influența alcoolului. Doi bărbați cu vârste de 46 și 47 de ani din Cristian au fost depistați băuți la volan și un altul de 39 de ani din localitatea Săliște.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului pentru cei trei șoferi.

Vineri, 14 iulie, în jurul orei 19,45, în localitatea Săliște, polițiștii
Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Foltești de către un localnic în vârstă de 39 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, potrivit IPJ Sibiu.

 

„La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 05,30, pe raza localității Cristian, polițiștii
Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un localnic în vârstă de 46 de ani.
Întrucât rezultatul testării alcoolscopice a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, se arată în comunicatul trimis de IPJ Sibiu.

doi șoferi din cristian și unul din săliște, prinși băuți la volan

În aceeași zi, în jurul orei 16,30, pe raza localității Cristian, polițiștii
Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 47 de ani. Întrucât rezultatul testării alcoolscopice a conducătorului auto a indicat o valoare
de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 

Ultima oră

Comentariul meu