bărbat stabilit la sibiu, dat dispărut în italia - familia nu știe nimic de bogdan de mai bine de un an

Născut la Brașov și stabilit la Sibiu, Bogdan Muntean este de negăsit de mai bine de un an de zile, iar familia sa a declarat că sunt mai îngrijorați pe zi ce trece.

Bogdan s-a născut pe data de 26 octombrie 1988 în Brașov, dar locuia în Sibiu atunci când s-a hotărât să plece la muncă în Italia, mai precis în zona Napoli.

„Persoana căutată, Muntean Bogdan, în vârstă de 34 de ani, a plecat în Italia, în zona loc. Napoli, iar din luna septembrie a anului 2022, familia nu mai știe nimic despre el.”, este mesajul transmis pe site-ul Poliției Române, relatează știrileKanalD.Conform descrierii oferite de autoritățile române, Bogdan are o înălțime de 180 cm, o greutate între 55 și 60 kg, ochi căprui și păr brunet, scurt.

Totodată, tânărul în vârstă de 34 de ani are o constituție atletică și un ten alb, fiind recunoscut și după o cicatrice postoperatorie de aproximativ 30 cm, aflată în zona pieptului.

Familia lui Bogdan este din ce în ce mai îngrijorată cu fiecare zi care trece, fără a avea niciun indiciu despre soarta lui.

Lipsa vreunui indiciu despre soarta lui Bogdan Muntean și absența unor informații suplimentare au indus un sentiment de neîncredere și disconfort în rândul celor apropiați.

În cazul în care deții orice informație cu privire la locul unde Bogdan Muntean ar putea fi găsit, te rugăm să apelezi numărul de urgență 112.

Ultima oră

Comentariul meu