accident pe a1, la ieșirea spre ocna sibiului - o dubă nu a respectat distanța regulamentară 
foto: arhivă

Un accident s-a petrecut luni, 17 iulie pe A1, în zona ieșirii spre Ocna Sibiului. Șoferul unei dube nu a respectat distanța regulamentară și a lovit mașina din față.

„Polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva intervin la un accident rutier produs pe A1, km. 254, în zona ieșirii spre Ocna Sibiului, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, o autoutilitară transport marfă, condusă de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din jud. Harghita, a intrat în coliziune cu autoturismul condus înainte de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din jud. Ilfov.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului, care a fost transportat la spital conștient. În zonă se circulă îngreunat”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență la ieșirea de pe A1 în zona Aeroportului la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui tânăr de 29 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient, având un traumatism facial”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, Andreea Ștefan.

 

Ultima oră

Comentariul meu