Miei uciși de urs în satul Șalcău - Zilele trecute a mai omorât o oaie, din aceeași gospodărie

Ursul și-a făcut din nou apariția duminică dimineață, în satul Șalcău, în aceeași gospodărie unde zilele trecute a ucis o oaie. Nici de data aceasta ursul nu a fost pașnic, acesta a omorât doi miei din curtea familiei Crișca.

Prezența urșilor în comuna Mihăileni,, fie că vorbim de satul Șaclău sau de satul Răvășel, este o problemă cu care sătenii se confruntă zilnic. Localnicii nu știu dacă este același urs care se plimbă prin cele două sate, însă aproape zilnic îl văd. (Detalii aici)

Duminică dimineață, ciobanul din Șalcău a rămas cu zece miei, după ce oaia și alți doi miei au fost uciși în decursul acestei săptămâni. Bărbatul, dar și alți localnici, așteaptă ca autoritățile să ia măsuri, având în vedere faptul că nu se mai simt în siguranță în propria curte și că de la o zi la alta stau cu teama să nu le ucidă animalele.

Citește și: Oaie ucisă de urs în satul Șalcău – „Toată noaptea a dat târcoale în jurul casei”

Miei uciși de urs în satul Șalcău - Zilele trecute a mai omorât o oaie, din aceeași gospodărie

„Ursul a venit la ora 4.30. Am fost la zece metri de el. L-am văzut, este un urs mare. Mi-a omorât doi miei. Vineri l-a mai văzut un vecin în timp ce alerga după o junică”, spune Crișca.

Reamintim, că tot în această săptămână, ursul a mai ucis o oaie din curtea familiei Crișca. De asemenea, în satul Răvășel ursul a rănit grav un porc, iar cu altul de o sută de kilograme a fugit. Tot în Răvășel, vineri în jurul orei 20.00 ursul a dat târcoale unui ponei, aflat în grădina din spatele casei.

Citește și: Ravagii făcute de urs în satul Răvășel – A fugit cu un porc de o sută de kilograme

Citește și: Ursul a revenit în Răvășel, unde a ucis un porc zilele trecute – A dat târcoale unui ponei

 

Ultima oră

Comentariul meu