simone tempestimi și sergiu itu, câștigătorii raliului sibiului 2023 

Raliul Sibiului a ajuns la final în duminică, 15 iulie. Simone Tempestimi și Sergiu Itu sunt câștigătorii Raliului Sibiului din acest an.

Câștigătorii Raliului Sibiului 2023 sunt următorii: locul 3 – Raul Badiu și Rareș Fetean, locul doi – Sebastian Barbu și Janet Vick, victoria este obținută de Simone Tempestimi și Sergiu Itu.

În cadrul clasei doi, pe poziția a treia la macadam au câștigat Cătălin Matei și Valentina Matei. Poziția secundă ia revenit echipei formate din Florian Nițu Rad și Alexandru Popa. Victoria le-a revenit soților Emanuel și Denisa Resiga.

La  categoria Rally Start clasa A1, poziția a treia a fost ocupată de clujenii Ioan Cătană și Dani Coschi. Locul doi l-au ocupat soții Adrian și Angela Tehei. Victoria le-a revenit Alexandrei Telsovan și Vlad Terzi.

Clasamentul general al Rally Start. Pe poziția a treia la primul podium general a fost câștigat de Alexandra Telsovan și Vlad Terzi, locul doi a fost ocupat de Florian Nițu Rad și Alexandru Popa, iar locul întâi a fost câștigat de Emanuel și Denisa Resiga.

Clasamentul junior de la categoria Rally Start a arătat astfel: locul doi -Ștefan Mălureanu și Florin Colceriu, iar victoria a fost obținută de Alexandra Telsovan și Vlad Terzi.

La Cupa Dacia Debutanți a urcat pe locul trei Dănuț Călugărul și Aurelian Maluțan, locul doi a fost ocupat de Lucian Pop și Florin DurChe, Matei Ghiban și Octavian Bostan, locul întâi. Premiile arată la fel și pentru categoria Cupa Dacia General.

Câștigătorii categoriei care a adus Peugeo-urile la start arată astfel: locul 3 – Bogdan Gheorghiu și Sándor Csikós, locul 2 – Victor și Mihai Supuran, locul 1 – Vlad Colceriu și Cristi Sugár.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu