video – legea junglei în cartierul arhitecților – șofer de la bolt bătut de soțul unei șoferițe pusă pe scandal
Sursa foto: Facebook/ Rezidenți în Cartierul Arhitecților

La începutul lunii iulie un scandal de mare amploare a început în Cartierul Arhitecților, când o șoferiță a început să jignească un șofer al unei companii de ride-sharing. Soțul acesteia i s-a alăturat și a început să lovească șoferul Bolt.

Într-o seară de la începutul lunii iulie au fost postate pe un grup de facebook mai multe filmări în care o șoferiță jignește un șofer de Bolt deoarece bărbatul refuza să dea cu spatele, el fiind cel care avea prioritate pe strada respectivă. Când femeia a observat că șoferul nu se lasă intimidat de vorbele ei, aceasta l-a chemat pe soțul ei pentru a interveni. Bărbatul a început să îl lovească cu pumnii pe șoferul de la Bolt, aflat în mașină cu geamul deschis.

„Situația de acest gen nu este nici prima și nici ultima. Erau mașini parcate pe o banda șoferiței. Cel de la Bolt avea dreptate, era pe banda lui, și mai avea doua mașini în spate, ea trebuia să acorde prioritate, banda ei fiind ocupată. Omul a vorbit frumos, calm, avea și cameră auto. Când femeia a văzut că nu reușește să îl convingă pe șoferul de Bolt să dea cu spatele și-a chemat soțul care a început să îl amenințe. Până la urmă a dat cu spatele cel cu Boltul”, spune cel care a filmat scandalul din Cartierul Arhitecților.

Cearta plină de cuvinte jignitoare, amenințări și agresiune fizică a durat aproximativ 40 de minute, după spusele locatarilor care au asistat la scandal.  În zonă se aflau mai mulți copii și chiar, în mașina femeii se afla fiica acesteia care a început să tremure de teamă, a mai spus martorul. Bărbatul care a filmat incidentul a fost amenințat telefonic de cel care l-a bătut pe șoferul de la Bolt.

 

Ultima oră

Comentariul meu