video: alunecări de teren și copaci doborâți pe dj106 în șanta și gâtul berbecului - startul la raliul sibiului, amânat cu o oră

Mai mulți copaci au fost doborâți la pământ, în noaptea de joi spre vineri, din cauza furtunii, pe unul dintre traseele pe care este planificat să aibă loc Raliul Sibiului. Alunecările de teren, de asemenea, au făcut ca drumul să fie, în acest moment, impracticabil. Organizatorii competiției sportive au anunțat că startul din Piața Mare a fost amânat cu o oră, timp în care se vor ocupa pentru a debloca traseul. 

Startul curselor de vineri din cadrul Raliului Sibiului a fost amânat din cauza furtunii de noaptea trecută. Mai mulți copaci au căzut pe drum, astfel că traseul pe care ar fi trebuit să aibă loc probele speciale din cadrul competiției este blocat. Au avut loc inclusiv alunecări de teren. 

 

„Prima mașină de concurs va porni din Piața Mare – Sibiu la ora 14:45 (în loc de startul inițial de 13:45). Decizia survine ca urmare a intervenției echipei organizatoare pe probele speciale <<Autoklass – Gâtul Berbecului>> și Șanta <<Școala de Șoferi ELIT Night>>, acolo unde, în urma furtunii și vremii extreme din noaptea de joi spre vineri, au cauzat alunecări de teren și arbori doborâți”, spun organizatorii Raliului Sibiului.  

video: alunecări de teren și copaci doborâți pe dj106 în șanta și gâtul berbecului - startul la raliul sibiului, amânat cu o oră

În aceste momente, organizatorii lucrează pentru deblocarea traseului astfel încât probele speciale din Șanta și Gâtul Berbecului să aibă loc. 

Ultima oră

Comentariul meu