Hoață filmată cum fură ghiozdanul unei fetițe la “Povestea Calendarului” - Recompensă pentru cine o identifică

O femeie a furat joi, 13 iulie, ghiozdanul, de la parcul din Porumbacu de Sus, „Povestea Calendarului”.

Update

Femeia a restituit ghiozdanul furat și a dat declarații la Poliție. Ghiozdanul a ajuns la Vâlcea, de unde era fetița. Citește și: Ghiozdanul fetiței furat de la „Povestea Calendarului” a fost recuperat – Femeia l-a restituit

Știre inițială

O mămică a descoperit joi că ghiozdanul fiicei a dispărut după ce a fost lăsat pentru câteva momente pe o bancă. Aceasta a cerut ajutorul administratorilor și a observat, în filmările înregistrate de camerele de supraveghere, că rucsacul a fost furat de către o femeie.

Hoață filmată cum fură ghiozdanul unei fetițe la “Povestea Calendarului” - Recompensă pentru cine o identifică

Reprezentanții locului de joacă „Povestea Calendarului” au sesizat poliția, însă până în momentul de față femeia nu a fost găsită. „S-a făcut sesizare la poliție și am fost contactată aseară de un apropiat al doamnei, rămâne să vedem astăzi. Aceasta a luat ghiozdănelul și a plecat, după care a venit mama fetiței și ne-a sesizat acest lucru și ne-am uitat pe camerele de supraveghere”, spune Ileană Căluțiu, specialist PR și Marketing la Povestea Calendarului.

@povesteacalendarului

Din păcate întâmpinăm și situații neplăcute în parcul nostru și avem nevoie de ajutorul vostru pentru a remedia această situație. Doamna din imagine a sustras ghiozdănelul unei fetițe și vă rugăm să distribuiți în număr cât mai mare pentru a o găsi. ? Dorim să menționăm că obiectivul nostru este supravegheat video și sub nici o formă nu acceptăm astfel de comportament! Dacă o recunoașteți pe doamna din imagine vă rugăm să ne contactați la numărul 0745269780., oferim recompensă.

♬ The Benny Hill Show – All Stars Orchestra

Hoață filmată cum fură ghiozdanul unei fetițe la “Povestea Calendarului” - Recompensă pentru cine o identifică

Reprezentanții „Povestea Calendarului” au publicat un anunț și pe pagina de facebook, prin care cer ajutorul internauților să o găsească pe femeia care a furat ghiozdanul. Se oferă și o recompensă pentru cel care o identifică.

„Din păcate întâmpinăm și situații neplăcute în parcul nostru și avem nevoie de ajutorul vostru pentru a remedia această situație. Doamna din imagine a sustras ghiozdănelul unei fetițe și vă rugăm să distribuiți în număr cât mai mare pentru a o găsi. Dorim să menționăm că obiectivul nostru este supravegheat video și sub nici o formă nu acceptăm astfel de comportament! Dacă o recunoașteți pe doamna din imagine vă rugăm să ne contactați la numărul 0745269780, oferim recompensă”, se arată în postare.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu