FOTO: Mamă și fiică transportate la spital în urma unui accident la Tilișca

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineața, la Tilișca, din cauza unui șofer care n-a acordat prioritate. O femeie și fiica ei au fost transportate la spital în Sibiu. 

UPDATE 2

Trafic reluat pe DJ 106E, Tilișca.

UPDATE 1

Conducătorul auto, în vârstă de 32 de ani, a fost și el preluat de echipajele medicale și transportat la spital. El a suferit un traumatism la mână.

Știrea inițială

Polițiștii rutieri au intervenit, vineri dimineața, la un accident de circulație, produs în localitatea Tilișca. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106E, într-o zonă în care partea carosabilă se îngustează, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Jina, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către un localnic în vârstă de 47 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

FOTO: Mamă și fiică transportate la spital în urma unui accident la Tilișca

Coliziunea a dus la vătămarea corporală a două pasagere din autoturismul condus de către bărbatul din Tilișca, o femeie în vârstă de 37 de ani și fiica sa, în vârstă de 13 ani, localnice. Ambele au fost transportate la spital conștiente. „Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale unei femei de 37 de ani cu un traumatism cranio-cerebral și fiicei acesteia în vârstă de 13 ani care a suferit un traumatism facial.  Ambele sunt transportate la spital: femeia la UPU Sibiu, iar fetița la CPU Luther”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Momentan, traficul este blocat total.

Ultima oră

Comentariul meu