dani manchon pleacă de la csu sibiu - va juca la o echipă de eșalon secund din spania

Medaliat cu bronz sezonul trecut cu CSU Sibiu, baschetbalistul Dani Manchon Crespo a semnat cu Amics Castello, o formație din liga secundă a Spaniei.

În sezonul trecut, la CSU Sibiu, Manchon (25 ani) a adunat medii de  8.4 puncte, 2.1 recuperări și 1.8 pase decisive, contribuind la medalia de bronz cucerită de CSU Sibiu.

Ibericul a revenit în țara natală, la Amics Castello, o grupare care, în sezonul 2022-2023, a ocupat locul 10 în eșalonul secund.

Fundașul de 1.93 metri și-a început cariera la Real Valladolid, apoi a mai jucat la CD Maristas Palencia, Baloncesto Venta de Banos, Basquet Girona, CB Chantada Galicia Vento, CB Clavijo Logrono și  CB Ciudad de Ponferrada. Manchon este al doilea jucător din sezonul trecut care părăsește Sibiul, după vedeta Robi Blumbergs.

CSU Sibiu a fost activă pe piața transferurilor, aducându-i pe malul Cibinului pe Nandor Kuti, Yordan Minchev și Kyle Adnam. De asemenea, galben-albaștrii i-au păstrat pe Rareș Uță, Mirel Dragoste, Aurelian Gavriloaia, Monyea Pratt, Mouhamed Barro și Bogdan Bădițașcu.

 

Ultima oră

Comentariul meu