hagi schimbă lotul pentru meciul cu fc hermannstadt - ”vor rămâne acasă să se antreneze”
foto Eurosport

Vineri, se dă startul noului sezon de SuperLigă. FC Hermannstadt joacă sâmbătă, 15 iulie, de la ora 18:30, cu campiona Farul Constanța pe ”Municipal”.

Campioana României vine la Sibiu după o victorie la limită în Champions League, scor 1-0 cu Sheriff Tiraspol. Hagi anunță schimbarea lotului înaintea duelului cu FC Hermannstadt și a declarat faptul că la Sibiu se va deplasa fără lotul folosit în partida cu campioana Republicii Moldovei.

Cei 11 care au jucat azi nu vor face deplasarea la Sibiu. Vor rămâne acasă să se antreneze. Jucăm marți, nu putem să jucăm sâmbătă și marți. Să facem și drumul cu infastructura din România până la Sibiu… 100 de ani. E ceva imposibil. E adevărul, nu mă plâng”, a explicat „Regele”, la sfârşitul confruntării cu Sheriff, relatează playsport.ro.

Chiar dacă va miza pe rezerve în prima etapă din noul sezon al Superligii, Hagi e optimist că elevii săi vor putea obţine un rezultat pozitiv la Sibiu. Tehnicianul în vârstă de 58 de ani subliniază că jucătorii săi nu sunt obişnuiţi cu acest ritm ridicat de joc, din trei în trei zile, însă are încredere că lotul pe care îl are la dispoziţie este unul competitiv.

Trebuie să mergem la Sibiu să facem jocul nostru. Eu cred că vom avea un lot competitiv, care poate face un meci foarte bun. E o echipă care știe fotbal și anul trecut am pierdut cum am pierdut. E un scor pe care nici nu trebuie să-l amintesc (n.r – 0-4)”, a prefaţat „Regele”, disputa cu Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu