fc hermannstadt și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon - este asemănător cu cel de anul trecut

Ca și în sezonul trecut, FC Hermannstadt va merge pe echipament de joc marca Nike și a optat ca și în campionatul precedent pentru culorile roșu, alb și negru.

FC Hermannstadt a prezentat pe pagina oficială a clubului noul echipament de joc pentru sezonul 2023-2024, unul asemănător cu cel de anul trecut.  ”Și în sezonul 2023-2024 de SuperLiga Romania & Cupa României Betano, fotbaliștii & staff-ul #FCH vor îmbrăca echipament Nike ” a fost postarea dat publicității de clubul de pe malul Cibinului.

Al doilea an de colaborare cu Sport Mass

Este al doilea an la rând când FC Hermannstadt optează pentru echipament Nike, pe care îl achiziționează prin intermediul firmei Sport Mass Baia Mare. SC Sport Mass SRL este un distribuitor oficial de echipamente și materiale sportive, având contracte atât cu companii de renume pe plan internațional, cât și cu numeroase cluburi sportive în țară. Claudiu Rotar, unul dintre cei doi acționari ai echipei este legat de o veche prietenie cu reprezentații firmei Sport Mass. După ce anul trecut contractul cu firma Joma a expirat, Claudiu Rotar a ținut ca echipa și staff-ul de la FC Hermannstadt să beneficieze de echipament de cea mai bună calitate de la firma Nike.

”Modelul de echipament de joc a fost același ca și anul trecut, unul simplu, deoarece pot fi mai ușor aranjați sponsorii, un tricou cu model este mai greu de personalizat. Este vorba de un model Park IV, folosit și de alte echipe din țară. Ca și echipament de prezentare au ales ultima linie de la Academy 23. La fel are și FCSB, doar că acolo au treninguri de alta culoare” a declarat Cristian Băban, directorul firmei Sport Mass.

fc hermannstadt și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon - este asemănător cu cel de anul trecut fc hermannstadt și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon - este asemănător cu cel de anul trecut

Ultima oră

Comentariul meu