fc avrig, debut cu dreptul în cupă, la zagon - meciul decisiv va fi cu industria gâlda

FC Avrig a început cu dreptul în grupa regională  a Cupei României și a câștigat miercuri, în deplasare, cu Stăruința Zagon, scor  2-0.

Prima repriză de la Zagon s-a desfășurat într-un ritm alert, cu ambele echipe căutând să înscrie. În minutul 35, Coman a deschis scorul pentru Avrig, un moment care s-a dovedit decisiv. În a doua repriză, Tase a reușit să înscrie, aducând scorul la 2-0 în favoarea Avrigului.  Stăruința Zagon a încercat să revină în joc, dar sibiană  a rezistat.

După victoria de la Zagon, FC Avrig va disputa jocul decisiv pentru câștigarea grupei pe 19 iulie, pe teren propriu, cu ACS Industria Gâlda. Până atunci, pe 15 iulie se va juca al doilea meci al grupei, Industria Gâlda – Stăruința Zagon.

”Meciul cu Gâlda se va disputa la Avrig, este o echipă pe care o cunoaștem, pe care am mai întâlnit-o pe vremea când echipa noastră activa la nivel de Liga 3. Având un lot foarte restrâns, automat avem și probleme, însă sperăm ca la ora jocurilor, toată lumea sa fie aptă” a spus antrenorul-jucător Ionuț Simion.

Echipa pregătită de Ionuț Simion ar urma să joace finala regiunii pe teren propriu, contra echipei câștigătoare din grupa cu care se împerechează.

Câștigătoarele grupelor vor juca finala regiunii, iar echipa învingătoare va primi trofeul Cupei României pentru regiunea respectivă și se vor califica în următoarea fază.

 

Ultima oră

Comentariul meu