primăria șelimbăr va avea un nou sediu - construcția costă 10 milioane de lei

Primăria Șelimbăr va avea un sediu nou pe un teren aflat la intersecția dintre străzile Mihai Viteazu și 1 Decembrie. Pe lângă imobil, vor fi amenajate inclusiv spații verzi și alei pietonale. Valoarea totală a investiției se ridică la 10 milioane de lei. 

Sediul primăriei va fi construit în Șelimbăr, pe un teren liber de construcție. „Accesul pe parcelă se realizează din ambele străzi care mărginesc terenul pe două laturi, Mihai Viteazu și 1 Decembrie, aceasta fiind o parcelă de colț”, se arată în caietul de sarcini. Amplasamentul este accesibil auto dinspre strada 1 Decembrie și pietonal dinspre strada 1 Decembrie și strada Mihai Viteazu. 

primăria șelimbăr va avea un nou sediu - construcția costă 10 milioane de lei

Pe lângă construcția imobilului, vor fi amenajate și accesele în clădire. Publicul va intra prin fațada dinspre est, cât și pe cea dinspre vest, dinspre strada Mihai Viteazu. Accesul persoanelor cu handicap a fost prevăzut pe fațada dinspre vest. Vor fi amenajate suprafețe dalate pentru circulațiile auto și pietonale, spații verzi, acces auto și o rampă pentru persoanele cu handicap. 

Terenul are o suprafață de 964 metri pătrați, suprafața construită fiind de 390 metri pătrați. Clădirea va avea un regim de înălțime S+P+2E+M. Imobilul va avea finisaje din tencuială fină, siliconică-silicatică, pentru exterior, de culoare albă și gri. Geamurile vor avea tâmplărie din lemn, de culoare natur, iar acoperișul va fi din țigle ceramice de culoare gri. 

primăria șelimbăr va avea un nou sediu - construcția costă 10 milioane de lei

Primăria va fi dotată cu o combină frigorifică (Electrolux sau model similar), două cuptoare (microunde și grill), patru espresoare de cafea (marca Philips Seria 4300 sau model similar), zece scaune pentru vizitatori (tip băncuță cu trei locuri), cincizeci de birouri și patruzeci de dulapuri pentru depozitarea documentelor. 

Valoarea totală a investiției se ridică la 10.033.704,72 lei. 

Ultima oră

Comentariul meu