video invazie de gândaci într-un bloc din cartierul magnolia - „este insuportabil să trăiești cu ei prin farfurii”
Sursa foto stânga: Facebook/ Magnolia Residence Sibiu
Locatarii dintr-un bloc din cartierul Magnolia se confruntă cu o problemă care până acum nu au mai întâlnit-o – invazie de gândaci. De aproximativ două săptămâni cei care locuiesc în Vila Y9 încearcă să extermine gândacii, însă nu reușesc cu toate că au apelat la firme de dezinsecție.
După aproape două săptămâni în care locatarii au apelat la toate metodele de exterminare a gândacilor, aceștia au ajuns la capătul puterilor. Cătălin spune că invazia de gândaci a pornit cauza mizeriei dintr-un apartament, însă cel care se ocupă de închirierea acestuia consideră că este posibil ca insectele să fi venit de pe câmp.
Cătălin Deaconu locuiește la Vila Y9  pe Calea Șurii Mici, respectiv cartierul Magnolia și este unul dintre proprietarii afectați. „Ne confruntăm cu o invazie de gândaci. Am chemat o firmă de dezinsecție acum o săptămână care a efectuat servicii de deratizare în toate apartamentele dar degeaba, s-au înmulțit și mai mult pentru că focarul de gândaci este în apartamentul 15 din vila 9. Nu știe nimeni cine este proprietarul, tot ce știm este că persoana respectiva este în Germania, iar apartamentul a fost lăsat în grija unui agent imobiliar și se ocupă de închirierea acestuia. A băgat tot blocul în carantină din cauza mizeriei din apartament, iar pe timp de noapte gândacii au ajuns și se plimbă pe scări până la parter”, spune Cătălin.

YouTube video

 

Locatarul spune că a observat că se înmulțesc foarte repede și că există o posibilitate să ajungă și la clădirile din vecinătate, respectiv vila 8 și vila 10. Acesta spune că va sesiza Primăria Sibiu pentru că „a devenit insuportabil să trăiești cu gândaci care îți umblă prin farfurii și mâncare, cred că stau sub parchet”.

„Nu sunt gândaci până la parter, sunt pe casa scării”

Cel care se ocupă de închirierea apartamentului unde au părut gândacii spune că a luat toate măsurile și că echipa de deratizare va veni din nou joi. „S-au luat măsuri, a fost firmă de dezinsecție acum o săptămână, joi se va mai face a doua oară. Eu am biroul pe Noica și acolo am făcut dezinsecție, este o chestie normală, numai că unii vecini fac din țânțar armăsar. Nu sunt gândaci până la parter, sunt pe casa scării. Bineînțeles, dacă a fost firma de dezinsecție săptămâna trecută vă dați seama că au coborât”, spune persoana care se ocupă de închirierea apartamentului din Vila Y9.
Acesta mai spune că cel mai probabil au apărut din cauza căldurii. „Se înmulțesc foarte repede. Acolo este și conductă de gaz și tot felul de aerisiri, pot să vină din câmp pentru că Magnolia este un cartier situat în câmp”, spune persoana care se ocupă de închirierea apartamentului.
Persoanele care locuiau temporar în respectivul apartament au plecat din cauza gândacilor.

Ultima oră

Comentariul meu