klaus iohannis a petrecut weekend-ul la sibiu - marți zboară cu avionul privat spre vilnius
Președintele Klaus Iohannis va pleca marți din Sibiu spre Vilnius, pentru summit-ul NATO. Acesta a petrecut weekend-ul trecut în orașul transilvănean, iar duminică a fost la Biserica Ursulinelor.
După un weekend petrecut la Sibiu, Președintele va pleca astăzi spre capitala Lituaniei, la summit-ul NATO. Duminică, Președintele Klaus Iohannis a fost prezent la Liturghia oficiată de IPS Cristian de la Biserica Romano – Catolică Ursulinelor, din Sibiu. Ceremonia a fost oferită în memoria părintelui Pompei Onofreiu, fondatorul comunității greco-catolice, după 1989, din Sibiu, la împlinirea unui sfert de veac de la trecerea sa la cele veșnice.
Conform Boarding Pass, Președintele va pleaca astăzi la summit-ul NATO din capitala Lituaniei, Vilnius, cu un avion privat închiriat de la GlobalJet. Plecarea nu va fi de la București, ci de la Sibiu.
Nu este prima dată când Președintele României are plecarea de pe Aeroportul Internațional Sibiu. În martie, cei de la Boarding Pass spuneau că Președintele României a călătorit în 2022 și primele două luni ale anului 2023 de 26 de ori în țară și străinătate, iar majoritatea zborurilor au avut opriri în Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu