fc avrig ia startul în faza regională a cupei - antrenorul ionuț simion: ”avem un lot foarte restrâns”
Antrenor-jucător la echipa FC Avrig, Ionuț Simion spune că returul din sezonul trecut al Ligii 4 a fost unul excepțional pentru formația sa.
Ionuț Simion, antrenor-jucător la FC Avrig crede că pregătirea fizică a făcut diferența în sezonul trecut al Ligii 4 Sibiu.  ”A fost un campionat foarte dificil, unde după părerea noastră, diferența s-a făcut la pregătirea fizică. Noi am avut un lot foarte restrâns numeric și cu 1/2 antrenamente pe săptămână, era foarte greu să ținem pasul cu contracandidatele noastre. Returul de campionat a fost excepțional pentru noi, unde doar campioana ACS Mediaș a reușit să ne învingă. Cu această ocazie, ținem să îi felicităm pentru promovarea obținută în Liga 3”.
Debut la Zagon
FC Avrig a terminat sezonul trecut pe locul 3 în campionat și a câștigat faza județeană a cupei și este reprezentanta județului în faza regională a competiției. Formatul cupei, inaugurat sezonul trecut, prevede ca învingătoarele din fiecare județ să fie împărțite în grupe de câte trei echipe, fiecare formație urmând să joace două partide. Sibienii vor juca pe 12 iulie în deplasare cu Stăruința Zagon și pe 19 iulie acasă, cu Industria Gâlda.
”Obiectivul pentru noi întodeauna va fi victoria, indiferent de adversar. Va fi foarte dificil, pentru că venim după o pauză de 3 săptămâni de vacanță, iar antrenamentele abia le-am reluat, pentru a ne putea pregăti pentru aceste doua jocuri de cupă. Meciul cu Gâlda se va disputa la Avrig, este o echipă pe care o cunoaștem, pe care am mai întâlnit-o pe vremea când echipa noastră activa la nivel de Liga 3. Având un lot foarte restrâns, automat avem și probleme, însă sperăm ca la ora jocurilor, toată lumea sa fie aptă” a mai spus Ionuț Simion.
Câștigătoarele grupelor vor juca finala regiunii, iar echipa învingătoare va primi trofeul Cupei României pentru regiunea respectivă și se va califica în următoarea fază.
fc avrig ia startul în faza regională a cupei - antrenorul ionuț simion: ”avem un lot foarte restrâns”

Ultima oră

Comentariul meu