video: șofer inconștient lăsat fără permis - a mers cu spatele cu autocarul, pe contrasens, pe autostradă

Un șofer în vârstă de 37 de ani, din Timiș, a rămas fără permis de conducere, după ce, pe autostrada A1, între Sibiu și Boița, a mers cu spatele, pe contrasens, cu autocarul. Omul a parcurs așa o distanță de un kilometru. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare, iar polițiștii s-au autosesizat. 

Un șofer de autocar a fost filmat în timp ce circula cu spatele, pe contrasens, pe autostradă la Boița. „Ca urmare a apariției în spațiul media, la data de 8 iulie a.c., a unui material video în care se observă cum șoferul unui autocar efectuează manevra de mers înapoi, pe banda de urgență a autostrăzii A1, în zona km. 226, Boița, polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

YouTube video

Polițiștii au constatat că evenimentul a avut loc în data de 8 iulie, în jurul orei 10:45, pe A1, la km. 226, sensul Boița – Sibiu. Șoferul unui autocar cu 32 de pasageri, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Timiș, a efectuat manevra de mers înapoi pe banda de urgență, pe o distanță de 1 kilometru.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile.

Sursa video: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu