VIDEO Imagini unice de la Sadu - Bătrânică filmată cu basmaua în vânt pe o trotinetă electrică
Sursa foto: Andy Fazekas

O bunicuță din Sadu, județul Sibiu, a făcut senzație pe rețelele socializare după ce a fost surprinsă în timp ce se deplasa cu o trotinetă electrică.

Cu o energie debordantă, grăbită să ajungă spre pescăria de la Sadu, bătrânica s-a urcat pe trotineta electrică și a pornit spre destinație. Cu cizme de cauciuc în picioare și cu baticul în vânt, bunicuța merge cu trotineta ”până în Deal, la Pescărie”.

Se observă cu ochiul liber că nu este prima dată când merge cu trotineta electrică. Bătrânica este sigură pe ea și nu îi e frică de viteză, după cum se poate vedea în videoclipul surprins de Andy Fazekas.

Acesta spune că a imortalizat momentul la ieșire din Sadu, spre Valea Sadului.„Am mers cu mașina și am văzut-o. Înainte să o filmez avea și patru plase pe ghidon, le-a pus după parapet pentru că venea soțul dânsei să lei ia, după s-a urcat pe trotinetă și a mers mai departe”, povestește Andy.

În scurt timp de la postare, videoclipul a devenit viral strângând sute de like-uri și mii de vizualizări. Comentariile sunt și ele pe măsură. „E vedetă!!! Toată lumea o filmează! Bravo ei”, „Întotdeauna am zis că la Sadu sunt oameni speciali!!! Mă surprind mereu și pe mine” sunt o parte dintre comentarii.

Ultima oră

Comentariul meu